Mikrocement padló

A legújabb technológiával készülő mikrocementes anyagok felhasználási köre rendkíül széles. A kivitelezési ár nagy mértékben függ a felhasznált anyag bekerülési árától az anyag összetételtől, vagyis gyárilag hozzáadott összetevőktöl a felhasználás technikájától, ami pedig szoros összefüggésben áll a funkcionalitással és a helyszín jellemzőitől ahol a kivitelezés történik.

Újdonságként van szerencsénk bemutatni a Metall szinezetű, és részben fémpor összetételű design mikrocementes bevonatot. Jellemzőit tekintve kiemelkedő ellenállóképességgel bír, alkalmazási köre ennek megfelelően széles! Ez az anyag, Padlóra, falra , kültéren és beltéren is megállja a helyét !

A Techsol mikrocementek a microtop metal floor kiválóan alkalmas garázs padlók, üzemi padlók, kereskedelmi egységek, bevásárló központok, stb. magas minőségű, kopásálló járófelületek képzésére.

4 hozzászólás “Mikrocement padló” bejegyzéshez

 1. Tisztelt Cím,

  szeretném megtudni, hogy a mikrocement padlót javasolják-e zuhany tálca helyett megoldásként.

  Előre is köszönöm válaszukat.
  Nagy Ildikó

  1. Kedves Ildikó.

   A mikrocement padló vizes helyiségben is megállja a helyét, sőt, sz új generációs cementes anyagok akár medencék burkolataként is! Azonban amennyiben nagymérv igénybevétel és gyakori vizkőtlenítés, savazás stb. tehát mondjuk várható, mégis inkább javaslom a hagyományos zománc, vagy egyéb zuhanytálcákat a hoszútávon egyszerűbb tisztántartás miatt

 2. Tisztelt Cím!

  Azt szeretném megtudni, hogy a mikrocement kültéri lépcsőre-teraszra megfelelő-e?
  Üdvözlettel:
  Zsuzsa

  1. Kedves Zsuzsannna !

   Igen, megfelelően kialakított aljzatra mindkét felületképzésre alkalmas .

   Üdvözlettel : Láng Amadé

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.