Mikrocement padló

A legújabb technológiával készülő mikrocementes anyagok felhasználási köre rendkíül széles. A kivitelezési ár nagy mértékben függ a felhasznált anyag bekerülési árától az anyag összetételtől, vagyis gyárilag hozzáadott összetevőktöl a felhasználás technikájától, ami pedig szoros összefüggésben áll a funkcionalitással és a helyszín jellemzőitől ahol a kivitelezés történik.

Újdonságként van szerencsénk bemutatni a Metall szinezetű, és részben fémpor összetételű design mikrocementes bevonatot. Jellemzőit tekintve kiemelkedő ellenállóképességgel bír, alkalmazási köre ennek megfelelően széles! Ez az anyag, Padlóra, falra , kültéren és beltéren is megállja a helyét !

A microtop metal floor kiválóan alkalmas garázs padlók, üzemi padlók, kereskedelmi egységek,bevásárló központok, stb. magas minőségű, kopásálló járófelület képzésére.

2 hozzászólás “Mikrocement padló” bejegyzéshez

 1. Tisztelt Cím,

  szeretném megtudni, hogy a mikrocement padlót javasolják-e zuhany tálca helyett megoldásként.

  Előre is köszönöm válaszukat.
  Nagy Ildikó

  1. Kedves Ildikó.

   A mikrocement padló vizes helyiségben is megállja a helyét, sőt, sz új generációs cementes anyagok akár medencék burkolataként is! Azonban amennyiben nagymérv igénybevétel és gyakori vizkőtlenítés, savazás stb. tehát mondjuk várható, mégis inkább javaslom a hagyományos zománc, vagy egyéb zuhanytálcákat a hoszútávon egyszerűbb tisztántartás miatt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük